satex-plussatex-plussatex-plussatex-plus
  • صفحه اصلی
  • درباره ما
    • واحد بازرگانی
    • واحد کنترل کیفیت
    • واحد تولید
    • واحد تحقيق و توسعه
  • محصولات
  • گالری
    • گالری ویدئو
    • گالری تصاویر
  • مقالات
  • تماس با ما
  • Home
  • Support forum
  • Buy it now
  • Contact
✕
FUGE_N-52302a39

پودر بندکشی

مواد پرکننده مفاصل کاشی پودر بندکشی (0-۴ میلی متر)

 

SATEXFUGE-N-e13b70f1

مناطق کاربرد

◌ بین کاشی‌های سرامیکی دیوار و کف، موزاییک، سنگ‌های مصنوعی و طبیعی، موزاییک‌های شیشه‌ای
◌ برای محیط‌های داخلی و خارجی
◌ برای نواحی مرطوب، بالکن‌ها، تراس‌ها، استخرهای شنا و کف‌های حرارتی

ویژگی‌ها

این محصول یک دوغاب درجه یک بر پایه سیمان برای درزهای بین کاشی های سرامیکی است که توسط پلاستیک بهینه سازی شده است همچنین توسط افزودنیها و رنگدانه های با کیفیت بالا پر شده است پس از آزمایش کردن با آب، ملات پیوستگی ملایمی در طول زمان کار نشان میدهد.
◌ اجرای آسان، بسیار خوب می چسبد و بدون هیچ شکافی سفت می گردد، ماده ای برای مفاصل کاشی های حاوی سیمان و سرامیک است، (بعد از مخلوط شدن با آب، آماده استفاده می باشد).

بسته‌بندی و شرایط نگهداری

Sate Fuge No در کیسه‌های ۴ و 2۵ کیلوگرمی، در شرایط خشک و بسته‌بندی اصلی تا ۱۲ ماه دوام می‌آورد.

دستورالعمل کار

۱-ویژگی مهم اجرایی:

دوغاب Sate Fuge N تنها با رنگدانه های زودگیر سیمانی رنگ می شوند. این روند اختلاط ویژه در کارخانه و کاربرد صحیح باعث ایجاد یک رنگ یک دست.

2- طريقه اختلاط:

10 دقیقه میکس میشود ۲ دقیقه استراحت دوباره ۲ دقیقه میکس می شود.

3-نکات مهم در اجرا
دوغاب را با مقدار توضیح داده شده آب ترکیب نمایید، پس از خشک کردن کامل مواد چسبنده به بستر ضخیم یا نازک، دوغاب را بریزید،دوغاب را بر روی سطوح با دماهای مختلف نریزید (مثل لوله های آب داغ، گرمایش از کف، یا محل تابش آفتاب)،دوغاب را بر روی کاشی های با تخلخل مختلف نریزید، سطوح بزرگ باید به صورت بخشی ، نه یکباره دوغاب ریزی شوند،دوغاب را فقط بین کاشی های سالم بریزید، برای درزهای انبساط و اتصالات از درزگیر الاستومر استفاده نمایید، پس از کاربرد دوغاب با آب عمل آوری نمایید. به دلایل مختلف مربوط به اقسام گسترده کاشیها و سنگ ها و به دلیل شرایط گسترده محلی، به عبارت دیگر عدم یکنواختی زبر سازی در جاهای مختلف، ساتکس قادر به گارانتی ایجاد یک رنگ یکدست نمی باشد. هنگامی که چسب های کاشی سخت شدند، درزها را تا یک عمق کافی خراش داده و یک سطح تمیز ایجاد نمایید، سطوح جاذب باید قبلا با آب به طور کامل مرطوب شده باشند.

۴-اجرا
میزان ملات نباید از مصرف ۱ تا ۲ ساعت تجاوز نماید، مقدار کل مورد نیاز برای یک سطح را جهت جلوگیری از درصد های اختلاط مختلف در یک وعده آماده نمایید. ملات را با یک وسیله لاستیکی (برای دیوارها) و یک ماله دوغاب (برای کفها) بر روی درزها به صورت افقی یا عمودی بکشید پس از دقایق کمی مقداری از دوغاب را به منظور تراز کردن سطح بر روی نقاط ناهموار بریزید باقی مانده ها را از روی سطح پاک نمایید، درزهای انبساط و یا اتصالات را با Sate FugeN پر نکنید، هنگامی که باقی مانده های دوغاب رنگ پریده شدند و شروع به خشک شدن نمودند (حدود ۱۵ تا ۳۰ دقیقه)، كل سطح را با یک اسفنج مرطوب پاک نمایید. در مورد دوغاب ریزی سنگها، خشک شدن طولانی تر است، پس از ۱۴ روز میتوانید از تمیزکننده های خانگی استفاده نمایید.

FUGE_N-52302a39

Slide 1

SATEX FIX ST

Slide 1

2KS-22ff501e

Slide 1

FIX_FLEX-6054bf33

Slide 1

FUGE_FLEX-edc76504

Slide 1

FUGE_N-52302a39

Slide 1

READY_FIX-c36634db

Slide 1

SATE_FIX_N-e2956ee1

Slide 1

SATE_FIX-975e3e2b

Slide 1

SATEX_b_FIX-a35604b3

Slide 1

satex_binder-1fb32b68

Slide 1

SATEX_DSS-ceb03026

Slide 1

satex_latex-2cf7fb08

Slide 1

SATEX_PU-d1e44618

Slide 1

satex_RH-4b087075

Slide 1

satex_s-37b62035

previous arrow
next arrow
 

اشتراک گذاری
طراحی توسط سایت دیزاین © کلیه حقوق برای شرکت شرکت آرمان صنعت آرارات محفوظ می باشد.